Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Batıayaz Bedi Sabuncu Ortaokulu

Telefon : 03265337027
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://batiayazortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Batıayaz Köyü Samandağ HATAY
VİZYON : Vizyonumuz: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : VOLEYBOL VE MASA TENİSİNDE OKULUMUZ HER YIL MADALYA ALMAKTA OLUP,DURMUŞ KERİM TAB İSİMLİ ÖĞRENCİMİZİN DEVRİLMEYEN MUM PROJESİ İSE OKULUMUZUN İSMİNİ İLDE BAŞARISI İLE DUYURMUŞ OLUP AYNI ZAMANDA OKULUMUZ PERSONELİNİN MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖĞRENCİLERİ İLE YAPTIKLARI ORTAKLAŞA PROJE İLE OKULUMUZA BİLİŞİM SINIFI KAZANDIRILMIŞTIR.

Öğretmen :7
Öğrenci :125
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:20-14:55
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.
Ulaşım : SAAT BAŞI ANTAKYA´DAN OKULUMUZUN BULUNDUĞU BATIAYAZ KÖYÜ´NE 407 NOLU HAT OLAN BATIAYAZ-ERİKLİKUYU DOLMUŞLARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : BATIAYAZ KÖYÜ ANTAKYA MERKEZE YAKLAŞIK 25,SAMANDAĞ İLÇESİNE İSE 15 KM MESAFEDE TURİSTLİK BİR YAYLA KÖYÜDÜR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : AİLE OKULU PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERE YÖNELİK EĞİTİM VERİLMİŞTİR.
Yazdır :